Modern tesisinde Erzurum Kadayıf Dolması ve baklava üretimi yapan Fatih Sayar'ın kurucusu olduğu bir işletmedir. İşletmemiz, doğal ve sağlıklı gıda tüketiminin öneminin ciddi bir şekilde arttığı günümüzde yöresel lezzetlerimizden olan Erzurum Kadayıf Dolması ve baklavayı en doğal haliyle maharetli ellerde üretip ahlaki ve helal ölçülerden taviz vermeden tüketiciye ulaştırma gayesi taşımaktadır.
22 yıllık iş deneyimiyle sektörün genç işletmeleri arasında yer alan Kadayıfçı Fatih Usta, üretiminde temel ham maddeleri olan Kadayıf, Ceviz ve şekerin en doğalını kullanarak makul fiyat etiketiyle tüketicinin de kârlı olduğu farklı bir satış ve karlılık stratejisi geliştirmiştir. Kadayıfçı Fatih Usta, mesleki eğitimlerini almış ustalıkta yetişmiştir.